Homepagina bodemonderzoek Bodemsanering Productoverzicht Certificering Contact

Vacature

BMA Milieu B.V. is een onafhankelijk milieuadviesbureau gevestigd aan de Zuidweg 75 in Naaldwijk. Wij zijn gespecialiseerd in bodemonderzoek, bodemsanering, milieuadviezen etc. en werken onder andere voor bedrijven, makelaars, projectontwikkelaars en gemeenten. De sfeer laat zich kenmerken als: jong, informeel en resultaatgericht. BMA Milieu is in het bezit van de benodigde certificaten voor het uitvoeren van bodemonderzoek en begeleiden van bodemsaneringen.

Wij zijn op zoek naar:

(junior) veldwerker bodemonderzoek
De veldwerker die wij zoeken is enthousiast en heeft bij voorkeur een afgeronde VMBO/MBO-opleiding. Enige ervaring met veldwerk in een pré, maar geen voorwaarde. De voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de regio Westland. U wordt een leuke actieve buitenbaan aangeboden met ruimte voor verdere ontwikkeling.

(junior) adviseur bodem
De bodemadviseur die wij zoeken is enthousiast en heeft bij voorkeur een afgeronde (milieugerelateerde) MBO/HBO-opleiding. Enige werkervaring als adviseur bodem is een pré, maar geen voorwaarde. Wij zoeken iemand die planmatig, doelmatig en resultaatgericht werkt (zelfstandig en in teamverband).

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verzamelen van (historische) informatie over projectlocaties, het voorbereiden en aansturen van veldwerkzaamheden en het opstellen van bodemonderzoeksrapportages.

Spreekt één van bovenstaande functies jou aan, dan kunt je een schriftelijke reactie per mail richten aan:
BMA Milieu B.V.
Dhr. H. van Malsen
info@bma-milieu.nl

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met dhr. H. van Malsen (0174-630743)Direct Contact

BMA Milieu BV
Zuidweg 75
2671 MP Naaldwijk

Telefoon: 0174 - 63 07 43
E -mail: info@bma-milieu.nl

Vacature

(junior) veldwerker bodemonderzoek
(junior) adviseur bodem

Stay connected